Supa vieneza de cartofi este delicioasa si foarte usor de realizat. Pentru a face aceasta reteta de supa folositi 1 kg de cartofi.
Supa vieneza de cartofi este delicioasa si foarte usor de realizat. Pentru a face aceasta reteta de supa se taie in cubulete cartofii si legumele spalate si curatate.
Se caleste ceapa in unt, apoi se adauga cartofii si toate legumele.
Se toarna supa si se tine pe foc pana legumele sunt fierte. Se ia oala de pe foc si se sfarama sau mixeaza legumele. Se pot lasa cativa cartofi nemixati. Se bate smantana si se incorporeaza usor in supa.
Se mai fierbe un minut si se adauga tarhonul tocat.
Se condimenteaza dupa gust. Se serveste fierbinte si presarata cu patrunjel.
Supa vieneza de carofi se serveste calda, daca doriti cu smantana.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii