Supa vieneza de cartofi este delicioasa si foarte usor de realizat. Pentru a face aceasta reteta de supa folositi 1 kg de cartofi.
Supa vieneza de cartofi este delicioasa si foarte usor de realizat. Pentru a face aceasta reteta de supa se taie in cubulete cartofii si legumele spalate si curatate.
Se caleste ceapa in unt, apoi se adauga cartofii si toate legumele.
Se toarna supa si se tine pe foc pana legumele sunt fierte. Se ia oala de pe foc si se sfarama sau mixeaza legumele. Se pot lasa cativa cartofi nemixati. Se bate smantana si se incorporeaza usor in supa.
Se mai fierbe un minut si se adauga tarhonul tocat.
Se condimenteaza dupa gust. Se serveste fierbinte si presarata cu patrunjel.
Supa vieneza de carofi se serveste calda, daca doriti cu smantana.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de lapteAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasica• spalati frunzele de vita si puneti-le intr-un bol cu apa fierbinte si sare, pentru 5 minute• daca folositi
Sarmalute in foi de vitaAm pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeOua umplute cu crema cu avocado: un aperitiv delicios, simplu de preparat si cu un aspect placut. Puteti face aceasta reteta...
Aperitiv - Oua umplute cu avocadoOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii