Taiteii de casa sunt mult mai gustosi decat cei din comert si se fac foarte simplu. La fiecare suta de grame de faina se pune un ou.
Taiteii de casa sunt mult mai gustosi decat cei din comert si se fac foarte simplu. La fiecare suta de grame de faina se pune un ou. Amestecati ingredientelepana se formeaza un aluatelastic.
Aluatul se acopera si se lasa de-o parte o jumatate de ora sa se odihneasca. Blatul de lucru se imprastie niste faina si se intinde aluatul.
Aluatul se ruleaza si se taie in fasii cat mai subtiri. Mie nu mi-au iesit chiar asa de subtiri cum am vazut la Laura Laurentiu (reteta ii apartine). Dar puteti folosi si un aparat pentru taietei. in asa fel vor iesi mai subtiri
Se folosesc proaspeti sau se lasa la uscat.
Se consuma fierti in apa cu sare si cu un sos la alegere.
Produsul recomandat de pe Kitchen Shop este facaletul Vitesse.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPentru ca mai aveam in congelator o bucata de ciolan afumat am facut o ciorbita acrita cu zeanma de varza.
Ciorba de ciolan afumat cu zeama de varzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii