Se fileteaza pestii, iar fileurile se taie in bucati. Se calesc prazul, feniculul, ceapa si usturoiul maruntite. Se adauga apoi rosiile taiate in buc
Se fileteaza pestii, iar fileurile se taie in bucati. Se calesc prazul, feniculul, ceapa si usturoiul maruntite. Se adauga apoi rosiile taiate in bucati si pasta de tomate. Se amesteca bine apoi se pun in vas oasele de peste ramase de la filetare, taiate in bucati. Se adauga supa de peste si se lasa totul la fiert, la foc mic. Se curata de spuma, iar dupa 10 minute se adauga 1 legatura de patrunjel intreg, cimbrul, foile de dafin, semintele de fenicul, coaja de portocala, si sofranul. Se lasa totul la fiert aproximativ o ora, apoi se strecoara supa intr-un alt vas. Se pun cartofii curatati si taiati in cuburi in supa, ouzo-ul, sarea si piperul. Se mai fierbe supa 15 minute, dupa care se adauga bucatile de file de peste si scoicile.
Cand acestea din urma se deschid, se adauga patrunjelul ramas, tocat marunt si se mai lasa sa dea in 2-3 clocote dupa care s epoate servi.Alte retete culinare:
Ciuperci la cuptor Pulpe de pui la cuptor Muschi de porc la cuptor
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...
Salata de ardei iuti cu ceapa in otetDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii