Ciorba de perisoare este o ciorba delicioasa si satioasa, poate fi consumata ca atare sau alaturi de ardei iuti.
Intai am curatat legumele: telina, pastarnacul, morcovul, ardeiul, rosia, ceapa. Am taiat cubulete mici morcovul,ceapa, rosia si ardeiul iar celelalte le-am taiat in doua si le-am pus pe toate la fiert intr-o oala cu apa, sare si bulion . Apoi am tocat carnea de vita. Am batut oul bine si l-am amestecat cu carnea de vita si am adaugat orezul (spalat in prealabil), grisul, patrunjel, marar, sare si piper dupa gust. Cand a inceput sa clocoteasca apa am facut cu mana perisoarele si le-am pus in oala la fiert. Cand perisoarele erau aproape fierte am adaugat borsul de putina (dupa gust). Am gustat perisoarele si cand am constantat ca sunt fierte am pus si spaghetele si am lasat sa mai fiarba 5 minute, apoi am adaugat patrunjelul si mararul.
Functiile care ma atrag cel mai mult la Philips Multicooker sunt fierberea inabusita si coacerea.
Se serveste calda cu smantana si ardei iute.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseReteta aceasta face parte din categoria retetelor rapide! Se face atat de usor, este satioasa, iar ardeii kapia copti ii dau...
Salata de cartofi cu ardei kapia coptiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii