Ciorba de perisoare este o ciorba delicioasa si satioasa, poate fi consumata ca atare sau alaturi de ardei iuti.
Intai am curatat legumele: telina, pastarnacul, morcovul, ardeiul, rosia, ceapa. Am taiat cubulete mici morcovul,ceapa, rosia si ardeiul iar celelalte le-am taiat in doua si le-am pus pe toate la fiert intr-o oala cu apa, sare si bulion . Apoi am tocat carnea de vita. Am batut oul bine si l-am amestecat cu carnea de vita si am adaugat orezul (spalat in prealabil), grisul, patrunjel, marar, sare si piper dupa gust. Cand a inceput sa clocoteasca apa am facut cu mana perisoarele si le-am pus in oala la fiert. Cand perisoarele erau aproape fierte am adaugat borsul de putina (dupa gust). Am gustat perisoarele si cand am constantat ca sunt fierte am pus si spaghetele si am lasat sa mai fiarba 5 minute, apoi am adaugat patrunjelul si mararul.
Functiile care ma atrag cel mai mult la Philips Multicooker sunt fierberea inabusita si coacerea.
Se serveste calda cu smantana si ardei iute.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii