Se pune carne la fiert, iar cand este fiarta pe jumatate se adauga legumele taiate cubulete si se lasa la fiert. Galustele: Ouale se bat impreuna cu c
Se pune carne la fiert, iar cand este fiarta pe jumatate se adauga legumele taiate cubulete si se lasa la fiert.
Galustele: Ouale se bat impreuna cu cascavalul, se adauga untul moale, faina si grisul (amestecate in prealabil) si se potriveste de sare. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se intinde compozitia intr-un strat de aproximativ 1 cm. Se baga la cuptor pana trece testul scobitorii, adica aproximativ 15 minute. Se lasa sa se raceasca si se decupeaza in formele dorite. Cand au fiert legumele si carnea se adauga galustele si se lasa pana se duc la fund (eu am pus si resturile care au ramas cand am decupat).
Se seveste cu patrunjel verde.
Alte retete recomandate:
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii