Se pune carne la fiert, iar cand este fiarta pe jumatate se adauga legumele taiate cubulete si se lasa la fiert. Galustele: Ouale se bat impreuna cu c
Se pune carne la fiert, iar cand este fiarta pe jumatate se adauga legumele taiate cubulete si se lasa la fiert.
Galustele: Ouale se bat impreuna cu cascavalul, se adauga untul moale, faina si grisul (amestecate in prealabil) si se potriveste de sare. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se intinde compozitia intr-un strat de aproximativ 1 cm. Se baga la cuptor pana trece testul scobitorii, adica aproximativ 15 minute. Se lasa sa se raceasca si se decupeaza in formele dorite. Cand au fiert legumele si carnea se adauga galustele si se lasa pana se duc la fund (eu am pus si resturile care au ramas cand am decupat).
Se seveste cu patrunjel verde.
Alte retete recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii