Ciorba de pui cu galuste imperiale

Se pune carne la fiert, iar cand este fiarta pe jumatate se adauga legumele taiate cubulete si se lasa la fiert. Galustele: Ouale se bat impreuna cu c

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Ciorba de pui cu galuste imperiale

Ingrediente

  • 1 pui (eu am avut de casa)
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 ardei
  • pasta de rosii sau bulion
  • Galuste imperiale:
  • 50 g cascaval
  • 50 g faina
  • 50 g gris
  • 50 g unt
  • 3 oua
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se pune carne la fiert, iar cand este fiarta pe jumatate se adauga legumele taiate cubulete si se lasa la fiert.

Galustele: Ouale se bat impreuna cu cascavalul, se adauga untul moale, faina si grisul (amestecate in prealabil) si se potriveste de sare. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se intinde compozitia intr-un strat de aproximativ 1 cm. Se baga la cuptor pana trece testul scobitorii, adica aproximativ 15 minute. Se lasa sa se raceasca si se decupeaza in formele dorite. Cand au fiert legumele si carnea se adauga galustele si se lasa pana se duc la fund (eu am pus si resturile care au ramas cand am decupat).


Se seveste cu patrunjel verde.

Alte retete recomandate:

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc