Prajim ceapa taiata marunt in ulei, o presaram cu boia si adaugam 1,5 l de apa. Adaugam cartofii curatati si taiati cubulete, ardeiul si rosia taiate
Prajim ceapa taiata marunt in ulei, o presaram cu boia si adaugam 1,5 l de apa.
Adaugam cartofii curatati si taiati cubulete, ardeiul si rosia taiate marunt. Presaram cu sare si acoperim cu un capac, lasam sa fiarba la foc mic.
Adaugam cubul pentru supa de peste, usturoiul pisat si pasta de ardei picat dupa gust. Cand cartofii sunt aproape moi, adaugam fileul taiat in fasii.
Servim supa cat e calda.
Pofta buna!
Alte mancaruri
recomandate:
Piept de pui cu smantana
Supa de pui cu galuste
Rosii umplute cu piept de pui
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzAzi am avut pofta de sandwich-uri calde, iar Meri mi-a zis sa le fac sub forma de friganele si am executat. :)
Friganele
Comentarii