Supa de carne de la Harghita

Prajim ceapa in untura, adaugam carnea taiata cuburi si legumele taiate fasii subtiri si prajim putin. Turnam apa si fierbem pana carnea devine moale.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 25 kg carne de vita
  • 3 dkg ceapa rosie
  • 20kg varza acra
  • 4 dkg morcovi
  • 4 dkg radacini de patrunjel
  • 4 dkg untura
  • 3 dkg faina
  • 2 dl smantana
  • 1 dkg sare
  • Piper negru macinat
  • 1 legatura tarhon
  • 1 lingura delicat

Mod de preparare

Prajim ceapa in untura, adaugam carnea taiata cuburi si legumele taiate fasii subtiri si prajim putin. Turnam apa si fierbem pana carnea devine moale. Adaugam varza acra si apoi delicatul. Condimetam cu sare, tarhon si piper macinat. Preparam un rantas deschis la culoare cu care ingrosam supa, adaugam smantana si fierbem pana e gata. Vara putem folosi varza murata.
Alte retete culinare recomandate

Zacusca ciuperci

Salata de cartofi cu ciuperci

ciuperci sote

Ciulama pui ciuperci

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori