Supa de carne de la Harghita

Prajim ceapa in untura, adaugam carnea taiata cuburi si legumele taiate fasii subtiri si prajim putin. Turnam apa si fierbem pana carnea devine moale.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 25 kg carne de vita
  • 3 dkg ceapa rosie
  • 20kg varza acra
  • 4 dkg morcovi
  • 4 dkg radacini de patrunjel
  • 4 dkg untura
  • 3 dkg faina
  • 2 dl smantana
  • 1 dkg sare
  • Piper negru macinat
  • 1 legatura tarhon
  • 1 lingura delicat

Mod de preparare

Prajim ceapa in untura, adaugam carnea taiata cuburi si legumele taiate fasii subtiri si prajim putin. Turnam apa si fierbem pana carnea devine moale. Adaugam varza acra si apoi delicatul. Condimetam cu sare, tarhon si piper macinat. Preparam un rantas deschis la culoare cu care ingrosam supa, adaugam smantana si fierbem pana e gata. Vara putem folosi varza murata.
Alte retete culinare recomandate

Zacusca ciuperci

Salata de cartofi cu ciuperci

ciuperci sote

Ciulama pui ciuperci

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc