Supa de carne de vita cu ficat de pui

Se spala carnea, se taie si se pune intr-o oala, se adauga 2,5 litri de apa. In timpul fierberii se indeparteaza spuma obtinuta. Se condimenteaza. C

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 600 gr pulpa de vita
  • 1 os cu maduva
  • 8 buc de ficat de pui
  • 1 pachet de legume
  • 1 gulie
  • 1 sfert de telina
  • sare
  • piper macinat
  • taiatei

Mod de preparare

Se spala carnea, se taie si se pune intr-o oala, se adauga 2,5 litri de apa. In timpul fierberii se indeparteaza spuma obtinuta. Se condimenteaza. Cand bucatile de carne incep sa se ridice se adauga legumele. Se fierbe supa la foc mic cca 2 ore ½. Cand carnea si legumele devin moi se adauga ficatul de pui si se fierbe inca 5 minute.
Alte reteta ciorba recomandate

Supa de rosii

Ciorba vita

Ciorba fasole verde

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori