Se curata ceapa, se taie solzisori si se caleste in ulei. Se taie baconul in fasiute si se caleste impreuna cu ceapa. Se curata morcovul si telina, se
Se curata ceapa, se taie solzisori si se caleste in ulei. Se taie baconul in fasiute si se caleste impreuna cu ceapa. Se curata morcovul si telina, se dau prin razatoare si se adauga peste ceapa. Se potriveste de sare si de piper si se stinge cu un litru si jumatate de apa, in care s-a dizolvat pasta de tomate. Se oparesc rosiile, se curata de coaja, se toaca marunt si se adauga la supa. Separat, se curata fasolea, se rupe in bucatele si se pune la fiert. Dupa ce s-a inmuiat, se adauga la supa, impreuna cu usturoiul pisat si se mai fierbe un sfert de ora. Se pun taiteii si se mai lasa pana se fierb. La final se mai condimenteaza, dupa gust.
Alte retete ciorba recomandate
Ciorba radauteana
Supa de rosii
Supa dovlecei
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii