Supa de fasole pastai cu bacon

Se curata ceapa, se taie solzisori si se caleste in ulei. Se taie baconul in fasiute si se caleste impreuna cu ceapa. Se curata morcovul si telina, se

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 g fasole pastai
  • o ceapa
  • un morcov
  • 2 linguri de ulei
  • 200 g bacon
  • 1 telina
  • 200 g taitei
  • 2 linguri de pasta de tomate
  • 3 rosii
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata ceapa, se taie solzisori si se caleste in ulei. Se taie baconul in fasiute si se caleste impreuna cu ceapa. Se curata morcovul si telina, se dau prin razatoare si se adauga peste ceapa. Se potriveste de sare si de piper si se stinge cu un litru si jumatate de apa, in care s-a dizolvat pasta de tomate. Se oparesc rosiile, se curata de coaja, se toaca marunt si se adauga la supa. Separat, se curata fasolea, se rupe in bucatele si se pune la fiert. Dupa ce s-a inmuiat, se adauga la supa, impreuna cu usturoiul pisat si se mai fierbe un sfert de ora. Se pun taiteii si se mai lasa pana se fierb. La final se mai condimenteaza, dupa gust.
Alte retete ciorba recomandate

Ciorba radauteana

Supa de rosii

Supa dovlecei

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci