Se curata legumele si se pun la fiert in 3 litri de apa. Se taie ceapa marunt si se pune la calit in 3 linguri de ulei. Cand se raceste un pic se adau
Se curata legumele si se pun la fiert in 3 litri de apa. Se taie ceapa marunt si se pune la calit in 3 linguri de ulei. Cand se raceste un pic se adauga drojdia, iar cand se raceste de tot se adauga ouale si condimentele. Se amesteca bine si se adauga pesmet cat cuprinde.
Din acest aluat se formeaza gomboturi si se pun in supa.
Alte reteta ciorba recomandate
Ciorba radauteana
Supa de rosii
Supa ciuperci
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii