Supa de pui calmanta

Se sareaza si se pipereaza carnea de pui. Se caleste cu o lingurita de ulei la foc potrivit timp de 8 - 10 minute. Se pune zeama de pui si se lasa la

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un pui
  • taiat in 8 - 10 bucati
  • 8 cani de supa de pui
  • 3 catei de usturoi
  • o ceapa taiata marunt
  • 2 morcovi
  • curatati
  • taiati marunt
  • 2 teline taiate
  • un pachet de paste
  • 2 lingurite cimbru tocat

Mod de preparare

Se sareaza si se pipereaza carnea de pui. Se caleste cu o lingurita de ulei la foc potrivit timp de 8 - 10 minute. Se pune zeama de pui si se lasa la fiert, la foc mic. Vasul se acopera, dar nu de tot, cu un capac. Se lasa aproximativ 20 de minute, astfel incat puiul sa fie gata. Se dezoseaza puiul fiert si se taie in bucati mici. Zeama se lasa sa se raceasca, se curata de grasimea care s-a ridicat deasupra si se pune din nou la fiert. Se adauga ceapa, morcovul, telina si cimbrul. Se lasa la foc pina se inmoaie legumele, cam 8 minute. Se adauga pastele, patrunjelul si carnea de pui. Se lasa 5 minute, cit sa fiarba pastele. Se sareaza si se pipereaza.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori