Pentru supa din carne de gaina cu taitei cu zdrente gaina se trece prin flacara si se spala. Morcovii, patrunjelul radacina, pastarnacul, telina si ceapa se curata, se spala si se cresteaza.
Pentru supa din carne de gaina cu taitei cu zdrente gaina se trece prin flacara si se spala. Morcovii, patrunjelul radacina, pastarnacul, telina si ceapa se curata, se spala si se cresteaza. Ouale se trec prin jet de apa rece. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Carnea se fierbe in 2 l de apa cu sare si se spumeaza. Se adauga ceapa, morcovi, patrunjel radacina, pastarnac, telina, cuburile MAGGI si boabe de piper. Dupa fierbere,
carnea si legumele se scot in alt vas. Din faina, ou si supa se pregateste o compozitie mai groasa, care se toarna cu ajutorul unui cornet in supa fierbinte, formandu-se zdrente. Se continua fierberea inca 5 minute.
Supa din carne de gaina cu taitei cu zdrente se serveste fierbinte, cu patrunjel verde deasupra.
• taiati avocado-ul pe jumatate, pe lungime. Rotiti apoi una dintre parti pana se va desprinde de pe sambure. Apoi
Guacamole• curatati si taiati telina, pastarnacii si radacina de patrunjel, cubulete• taiati si bucatile de apio tot cubulete•
Supa crema de telina si pastarnacNegresa cu nuci si sos de cafea este o reteta de prajitura foarte simpla. Pe culinar.ro se gasesc multe alte retete de...
Negresa cu nuci si sos de cafeaRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorO alta reteta de cornulete, cu un aluat tare bun si fraged. Se lucreaza foarte usor cu acest aluat si vi-l recomand cu mare...
Cornulete fragedePlacinta rulata cu mere este o reteta de prajitura foarte delicioasa. Pentru aceasta reatata aveti nevoie de 1 kg mere, 3-4...
Placinta rulata cu mereSe ung folie de napolitana cu branza topita.E mai bine sa ungem partea cu patratele mici, altfel va fi nevoie de mai mult de...
Aperitiv cu foi de napolitane si carne tocata" Provocarea GastroArt"
Imam Bayildi- vinete umplute, reteta adaptata
Comentarii