Aluaturi

Reteta Cornuri cu gem de portocale

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se framanta din ingredientele indicate un aluat frantuzesc. Se intinde foaia de aluat, se taie triunghiuri mari si la baza lor, se pune gem de portoca

ingrediente

   250 gr unt
   250 gr faina
   lamaie
   100 ml apa
   sare
   1 galbenus
   gem de portocale

mod de preparare

Se framanta din ingredientele indicate un aluat frantuzesc. Se intinde foaia de aluat, se taie triunghiuri mari si la baza lor, se pune gem de portocale. Se ruleaza triunghiurile, incepand cu partea pe care s-a pus gemul, dandu-le forma de cornuri. Se ung cu ou si se coc, la foc mare, timp de 35 de minute.
Se servesc calde, pudrate cu zahar.



Alte retete de dulciuri:



Aluat frantuzesc

Papanasi fierti

Ciocolata de casa
Incearca si Placinta cu branza
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri cu gem de portocale" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aluaturi
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.