Se framanta din ingredientele indicate un aluat frantuzesc. Se intinde foaia de aluat, se taie triunghiuri mari si la baza lor, se pune gem de portoca
Se framanta din ingredientele indicate un aluat frantuzesc. Se intinde foaia de aluat, se taie triunghiuri mari si la baza lor, se pune gem de portocale. Se ruleaza triunghiurile, incepand cu partea pe care s-a pus gemul, dandu-le forma de cornuri. Se ung cu ou si se coc, la foc mare, timp de 35 de minute.
Se servesc calde, pudrate cu zahar.
Alte retete de dulciuri:
Aluat frantuzesc
Papanasi fierti
Ciocolata de casa

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii