Aluaturi

Reteta Varzar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Aluatul e de paine, sau din care preferati voi(dar cel mai simplu e cel mai potrivit: faina, drojdie, apa, sare).

Umplutura: Se caleste in putin ulei

ingrediente

ALUATUL:
   faina
   drahdie
   apa
   sare
UMPLUTURA:
   ceapa verde
   loboda
   spanac
   salata verde
   marar verde
   sare

mod de preparare

Aluatul e de paine, sau din care preferati voi(dar cel mai simplu e cel mai potrivit: faina, drojdie, apa, sare).





Umplutura: Se caleste in putin ulei ceapa verde(multa) tocata in prealabil, cand e aproape calita se adauga loboda, spanacul si/sau salata verde(tocate in prealabil, apoi amestecate cu sare si dupa ce stau putin cu sarea stoarse bine de tot).Dupa ce s-au calit toate buruienile se adauga o mana generoasa de marar verde, tocat, se mai amesteca putin , se potriveste de sare si se ia de pe foc. cand s-a racorit putin se scot buruienile din cratita si se pun intr-un strecurator sa "elimine" surplusul de lichid.





Observatie: nu este obligatoriu sa se puna toate buruienile de mai sus (dintre toate ceapa verde -cu cozi cu tot!) si mararul sunt obligatorii....si minim una dintre celelalte!





Aluatul se imparte in guguloaie egale care se intind , se umplu cu amestecul de buruieni, apoi se impatura (in 2) si se prajesc in ulei incins. Se pot coace si in cuptor ca ies la fel de bune!
Pofta buna!





Reteta Varzar a fost propusa de pufymic





Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Incearca si Turte moldovenesti cu sirop de zahar si apa de flori
Daca ti-a placut reteta noastra "Varzar" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aluaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite