Budinca de ciocolata cu sos de vanilie

Se inmoaie in lapte miezul de paine alba si se stoarce usor. Se freaca untul cu zaharul si se adauga galbenusurile. Se freaca pentru cateva minute du

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 ml lapte
  • 100 gr cacao
  • 6 oua
  • 250 gr zahar
  • 400 gr miez de paine alba rece
  • 2-3 linguri faina
  • 150 gr unt
  • rom sau coniac dupa gust
  • pesmet pentru tava

Mod de preparare

Se inmoaie in lapte miezul de paine alba si se stoarce usor. Se freaca untul cu zaharul si se adauga galbenusurile. Se freaca pentru cateva minute dupa care se adauga miezul de paine, faina si cacaua cernuta, rom sau coniac. La urma se incorporeaza albusurile batute spuma. Se amesteca compozitia usor si se toarna apoi intr-o forma tapetata cu unt si pesmet. Se introduce in cuptorul fierbinte si se lasa la copt aproximativ 30 de minute.


Se serveste cu sos de vanilie.

Alte retete de dulciuri:

Lapte de pasare Prajitura televizor Ciocolata de casa

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci