Budinci

Reteta Budinca de macaroane cu branza de vaci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
mimmmi postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Budinca de dovlecei (reteta video)"
 
Budinca de macaroane cu branza de vaci este o reteta clasica, simpla, fara ingrediente complicate si pe gustul celor mici. Se pun la fiert macaroanele in apa cu putin ulei si sare. Intre timp se pregateste branza de vaci, cu 1 lingura coaja de lamaie, 50 g stafide, zahar .

ingrediente

   3 oua
   300 ml lapte
   500 g branza de vaci 50 g stafide
   1 punga macaroane
   1 lingura coaja de lamaie
   zahar
   pesmet
   unt

mod de preparare

Se pun la fiert macaroanele in apa cu putin ulei si sare.




Intre timp se pregateste branza de vaci, cu 1 lingura coaja de lamaie, 50 g stafide, zahar dupa gust, 1 plic zahar vaniliat. Se scurg macaroanele. Se unge o tava cu unt si se presara pesmet.




Se pune jumatate din macaroane, peste branza de vaci, iar la sfarsit restul macaroanelor. Ouale se bat impreuna cu laptele si 1-2 linguri de zahar.




Se da la cuptor pana se rumeneste putin pe deasupra.


Budinca de macaroane cu branza de vaci se serveste calda.

Incearca si Budinca de alune II
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de macaroane cu branza de vaci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Budinci

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.