Budinci

Reteta Lapte de pasare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Preparare: laptele se fierbe cu 150 g zahar. Albusurile se bat spuma cu telul, adaugand treptat 100 g zahar din albusul batut spuma, se iau galuste cu

ingrediente

   Pentru 10 portii: 2 l lapte
   6 oua
   350g zahar
   10 g zahar vanilinat

mod de preparare

Preparare: laptele se fierbe cu 150 g zahar. Albusurile se bat spuma cu telul, adaugand treptat 100 g zahar din albusul batut spuma, se iau galuste cu lingura (umezita) si se pun in cratita cu lapte, la felul moderat, unde se tin cca 2 minute pe fiecare parte.


Galustele se scot intr-un vas separat. Laptele se strecoara si se lasa sa se raceasca. Galbenusurile se amesteca bine cu 100 g zahar, adaugand cate putin lapte racit si amestecand la fel moderat pentru a nu se lipi de vas si se lasa sa se raceasca pana se ingroasa putin.


Se adauga zaharul vanilinat si se lasa sa se raceasca compozitia. Dupa racire, se pune crema in compotierea si se aranjeaza deasupra galuste de albus, servindu-se rece.
Incearca si Budinca de orez cu mere
Daca ti-a placut reteta noastra "Lapte de pasare" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Budinci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.