Pastele cu pesmet si zahar sunt un desert consacrat, un desert nepretentios, ieftin, cu ingrediente putine. Macaroanele cu pesmet pot fi servite si cu gem.
Va mai aduceti aminte din copilarie,atunci cind bunicile noastre ne presta acest delicios desert?
Punem untul intr-o cratita la foc mic pina se topeste.
Adaugam pesmetul si-l prajim putintel.
Adaugam zaharul, zaharul vaniliat.
Prajim 1 minut, dupa care adaugam pastele fierte al dente si fisticul. Servim pastele rotini cu gem de capsuni cald.
Pofta buna! Reteta Rotini cu pesmet si zahar a fost propusa de PARADIS pe forum culinar.ro
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii