Punem intr-un castron ouale intregi cu zaharul tos, zaharul vanilat si praful de sare. Mixam foarte bine a.i sa se dubleze volumul. Se adauga faina am
Punem intr-un castron ouale intregi cu zaharul tos, zaharul vanilat si praful de sare. Mixam foarte bine a.i sa se dubleze volumul. Se adauga faina amestecata cu praful de copt, apoi mixati si adaugati laptele caldut, coaja de lamaie, si untul topit si racit ( eu l-am pus caldut, l-am tinut un pic in congelator). Pe masura ce adaugati ingredientele, mixati tot timpu. Aluatul este gata cand face bule. Se pun bobitele de ciocolata si se amesteca usor cu o lingura. Pregatim formele de briose. Le ungem si le tapetam cu faina. Umplem formele cam trei sferturi. Presaram deasupra bucatelele de nuca date prin faina. Bagam tava la cuptorul incins la 175 grade, pt 30-35 min. max. Le putem scoate foarte usor din forme si atunci cand unt calde
Pofta buna! Reteta Briose cu ciocolata si nuci a fost propusa de Pocahontas pe forum culinar.ro Alte retete de briose gasiti aici: Muffins cu ciocolata, Muffins pufosi cu bucatele de ciocolata, Muffins cu portocale si ciocolata
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryCand am facut umplutura de dovleac am facut dintr-un dovleac de 3 kg din care am facut trei retete. Am pus la fiecare reteta...
Pateuri cu dovleacPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii