- freci ouale intregi cu mixerul impreuna cu zaharul;
- adaugi uleiul,apoi laptele;
- adaugi faina si apoi zaharul vanilat;
- stingi praful de copt cu zeama de lamaie si il adaugi la compozitie;; aluatul va fi putin mai gros decat cel de clatite;
- tapetezi o tava de prajituri cu hartie pentru copt si torni 1/2 din compozitie in tava;
- in cealalta 1/2 adaugi cacaoa si torni in tava;
- dai la cuptor pentru cca 45 (verifici cu o scobitoare);
- cand este copt,il scoti din cuptor si lasi sa se raceasca in tava;
- intre timp bati frisca impreuna cu branza
; - cand s-a racit checul, intinzi crema deasupra si decorezi cu ciocolata rasa;
La aceasta reteta as folosi functia de coacere si as schimba putin crema, folosind functia de preparare a iaurtului pentru o crema mai usoara.
- portionezi checul cu crema de branza si ciocolata cu ajutorul unui cutit ascutit si umezit.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe