O rețetă ușor de preparat și foarte gustoasa
Se separa albusurile de galbenusuri, iar albusurile se bat spuma cu un praf de sare, apoi se adauga zaharul si se bat pana se intaresc bine, ca la bezea. Galbenusurile se amesteca bine cu uleiul si laptele, apoi se incorporeaza in compozitia de albușuri. Se adauga esenta si coaja de lamaie.
Se amesteca praful de copt cu faina și se pune treptat peste compoziția de albușuri.
Se amesteca merele cu scortisoara si cu o lingura cu faina. Se toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hârtie de copt iar deasupra se pun merele. Se lasa la cuptor 40-50 de minute

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii