Se amesteca bine untul cu zaharul pudra, se adauga galbenusurile si faina, se subtiaza aluatul cu laptele si se inglobeaza albusurile batute spuma. S
Se amesteca bine untul cu zaharul pudra, se adauga galbenusurile si faina, se subtiaza aluatul cu laptele si se inglobeaza albusurile batute spuma. Se amesteca si se omogenizeaza compozitia. Din aceasta compozitie se prajesc clatitele numai pe o parte. Se aseaza clatitele pe o farfurie, cu partea coapta in jos si pe partea cealalta se presara migdale amestecate cu zahar pudra. Urmatoarea clatita se pune cu partea coapta peste migdale. Se continua operatia pana se termina toate clatitele.
Clatita de deasupra se pune cu partea coapta in sus, se presara cu zahar si migdale si se serveste imediat ca desert.
Alte retete:
Clatite cu carne
Placinta cu branza
Turta dulce

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii