Se amesteca faina cu praful de copt, zaharul, ouale batute, laptele si untul topit. Se coc clatite in tigaia de teflon din cite 2 linguri de compoziti
Se amesteca faina cu praful de copt, zaharul, ouale batute, laptele si untul topit. Se coc clatite in tigaia de teflon din cite 2 linguri de compozitie. Bananele se taie felii iar nucile se rumenesc la cuptor. Se aseaza feliile de banane si nucile pe clatite. Se ruleaza.
Se servesc cu orice fel de sirop pe deauspra.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseEste un preparat gustos si satios!
Tagliatelle cu ciuperci in sos albPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii