Se prepara ca orice aluat de clatite, cu deosebirea ca in loc de lapte se foloseste vin pentru desfacerea fainii. Se spala merele, se curata de coaja
Se prepara ca orice aluat de clatite, cu deosebirea ca in loc de lapte se foloseste vin pentru desfacerea fainii. Se spala merele, se curata de coaja si se taie feliute foarte subtiri. Se amesteca merele cu compozitia pentru clatite. Se prajesc clatitele rumenindu-se pe ambele parti.
Se pudreaza cu zahar si scortisoara, apoi se ruleaza. Alte retete de dulciuri:
Placinta cu mere
Prajitura cu mere
Tort cu mere si crema de zahar ars
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseGyros-ul, prietenul cel mai bun al serilor de bumtzi-bumtzi impodobite pe alocuri cu betzii de poveste si prieteni de club ce...
Daca intr-o zi gyros-ul s-ar intalni cu shaorma :))Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii