Se caleste carnea impreuna cu ceapa intr-un vas emailat in care s-au pus trei linguri de ulei. Cand carnea nu mai are sos deloc, se ia cratita de pe f
Se caleste carnea impreuna cu ceapa intr-un vas emailat in care s-au pus trei linguri de ulei. Cand carnea nu mai are sos deloc, se ia cratita de pe foc, se sareaza, se pipereaza si se leaga amestecul cu un ou crud. In loc de piper macinat se poate folosi menta pisata bine, care da gust amestecului si-i da aroma placuta. Cu amestecul de carne se umplu clatitele care se ruleaza si se pun intr-o forma unsa cu ulei, se acopera cu sos de rosii picant sau indulcit, dupa gust, se tine forma in cuptorul cald o jumatate de ora. Se scot si se servesc calde.
Alte retete carne recomandate
Musaca de vinete
Dovlecei umpluti
Pulpe de pui la cuptor
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautCand vine vorba de placinte, cele cu branza sarata sunt preferatele mele. Cel mai mult imi plac „Placintele...
Placinta frageda cu branza si mararPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii