Pregateste aluatul de clatite, la care adauga 2 linguri de cacao. Prajeste clatitele si lasa-le sa se raceasca.
Amesteca ricotta impreuna cu zeama de la lamaie, zaharul vanilat si zaharul pudra pana obtii un amestec pufos.
Intinde cate doua lingurite din amestecul de branza peste fiecare clatita.
Inmoaie doua piscoturi in cafea proaspat facuta, aseaza-le in mijloc, si ruleaza clatita.
Aseaza clatitele astfel pregatite pe un platou.
Sursa acestei retete este Rodiva - for the love of cakes
Serveste clatitele tiramisu pudrate cu zahar pudra si cacao.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe