Cerni faina intr-un lighean, faci o gaura la mijloc si torni maiaua facuta separat dintr-un paharel de lapte cald, putin zahar si drojdia sfaramata. Cand a crescut adaugi restul de lapte cald amestecat cu zaharul si untul topit si caldut, smantana si galbenusurile. Amesteci pana nu se mai lipeste de vas. Adaugi alternativ albusul batut si uleiul caldut. La sfarsit punem si fructele. Se framanta apoi se bate aluatul de masa. Lasi la crescut la loc cald pana isi dubleaza volumul. Nuca se macina dar nu foarte marunt si se amesteca cu zahar si lapte oparit pana se face o compozitie mai groasa. Se intinde coca cu mana si se pune compozitia de nuca apoi se ruleaza. Se da la cuptor.
Se serveste cu o bautura calda.
Alte retete recomandate:
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe