Pentru aluat se dizolva drojdia in laptele cald si se lasa sa cresca putin. Apoi se amesteca cu untul moale, oul, zaharul si faina. Se lasa 35-40 min
Pentru aluat se dizolva drojdia in laptele cald si se lasa sa cresca putin. Apoi se amesteca cu untul moale, oul, zaharul si faina. Se lasa 35-40 min intr-un loc cald acoperit cu un prosop de bucatarie. Galbenusele se amesteca cu zaharul si mascarpone. Se incorporeaza usor brinza dulce de vaci si budinca praf. Albusele se bat spuma tare cu 125 g zahar si se amesteca cu masa de galbenuse. 1/3 din acesta crema se amesteca cu cele 2 linguri de cacao. Aluatul se pune in tava in strat subtire. Se toarna crema de cacao. Crema alba se amesteca cu visinele si se toarna deasupra. Se coace 70 min la foc potrivit.
Se serveste rece taiata patrate.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradDaca tot sunt 9 ani de cand ma petrec aici cu voi, 9 ani cu zambete, cu rasete, cu bunatati, cu mai putin bune, macar sa va...
Desert chocolate crinklesIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii