Se dizolva drojdia in putin lapte caldut, putin indulcit si cu o lingura de faina din cantitatea indicata. Se lasa putin la cald, apoi se amesteca cu
Se dizolva drojdia in putin lapte caldut, putin indulcit si cu o lingura de faina din cantitatea indicata. Se lasa putin la cald, apoi se amesteca cu faina, ouale si restul de lapte. Se face o coca bine framintata, din care se intinde o foaie cam de 2 cm. Se freaca untul cu zaharul pina devine spumos, apoi se intinde pe toata suprafata foii intinse. Se ruleaza foaia si se taie bucati egale, de 4-5 cm. Se unge o tava rotunda, se presara cu zahar tos, apoi se pun feliile cu taietura in sus, una linga alta si una la mijloc. Se lasa 20-30 minute sa creasca, se unge cu ou si se da la cuptor. Se scoate intreaga rasturnindu-se pe o farfurie.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii