Cozonac

Reteta Pasca cu ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Din aluatul de cozonac se intinde o foaie de vreo 1/2 cm. grosime si de marimea tavei in care se coace pasca. Se unge tava cu unt, se aseaza foaia de

ingrediente

   Aluat pentru cozonaci obisnuiti
   Umplutura: 6 oua
   150 gr. zahar pisat
   o bucatica de vanilie
   4 batoane de ciocolata de menaj
   migdale

mod de preparare

Din aluatul de cozonac se intinde o foaie de vreo 1/2 cm. grosime si de marimea tavei in care se coace pasca. Se unge tava cu unt, se aseaza foaia de aluat pe fund. Se mai iau alte doua bucati, din care se fac pe masa de aluat suluri de grosimea creionului, se impletesc, si se aseaza de jur imprejur, lipit de marginea tavii, apasind capetele, ca sa se uneasca intre ele. Se lasa la crescut.

Pentru umplutura se freaca bine 6 galbenusuri cu zaharul si vanilia. Cand galbenusurile sunt ca o crema, se agauga batoanele de ciocolata, muiate la foc cu o lingurita de apa. Se amesteca totul bine, si loa urma se pun cele 6 albusuri spuma. Se toarna umplutura peste aluatul din tava, se presara deasupra migdale curatate si taiate in lung, se da la cuptor cam trei sferturi de ora.
Incearca si Rotocol polonez
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu ciocolata" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Cozonac

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite