Pentru aceasta crema de alune sau nuci sunt necesare urmatoarele ingrediente: alune sau nuci, oua, zahar si unt.
Se pun ouale intr-un castron asezat intr-un vas cu apa clocotita pe foc si se bat bine cu zaharul pana se obtine o crema. Se ia vasul de pe foc si se lasa pana cand se raceste crema.
Se adauga untul taiat felii mici si subtiri si se freaca bine pana se obtine o pasta spumoasa. Se adauga alunele sau nucile, se amesteca si se pune la gheata.
Se serveste in cupe sau cesti.
Alte retete recomandate:
Spuma de capsuni
Prajitura cu visine
Lapte de pasare

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii