Spalam capsunile, indepartam verdeata cu coditele, le taiem in doua si le presaram cu 50 g de zahar. Branza se amesteca cu sirop si 50 g de zahar. Se
Spalam capsunile, indepartam verdeata cu coditele, le taiem in doua si le presaram cu 50 g de zahar. Branza se amesteca cu sirop si 50 g de zahar. Se bate frisca cu zaharul ramas.
La urma impartim branza in castronase mici, apoi le ornam cu capsuni si frisca.
Alte retete recomandate

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii