Pentru crema de branza de vaci dulce se amesteca branza cu zaharul, dulceata, coniacul si la urma se adauga ciocolata topita.
Pentru crema de branza de vaci dulce se amesteca branza cu zaharul, dulceata, coniacul si la urma se adauga ciocolata topita si 25 g gelatina topita in zeama de fructe. Se lasa la racorit, apoi se umplu foile de tort.
Cu crema de branza de vaci dulce se umplu foile de tort, dar si alte blaturi de prajituri.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseEste un preparat gustos si satios!
Tagliatelle cu ciuperci in sos albPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii