Pentru crema de zahar ars cu oua se arde 150 gr. de zahar si se intinde pe toata suprafata vasului in care vom prepara crema si se lasa putin la racit. Intre timp pregatim crema: ouale intregi cu 5 linguri zahar se amesteca ca la omleta apoi se adauga laptele iar compozitia rezultata se toarna in vasul uns cu zaharul ars si da la cuptor la foc mediu aproximativ 45 minute. Se lasa la racit apoi se portioneaza cu lingura adaugand si siropul format in vas.
Crema de zahar ars cu oua se serveste rece. Obtional se pot adauga deasupra fructe acrisoare (coacaze rosu) si frisca.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe