Creme

Crema de zahar ars (rasturnata)

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se freaca zaharul cu ouale, se subtiaza cu laptele care a fiert cu vanilia. Separat se ard 200 gr. zahar, se imbraca forma cu zahar ars, se toarna com

ingrediente

   8 oua
   200 gr. zahar
   1/2 baton vanilie sau 2 plicuri zahar vanilat
   1 litru lapte
   200 gr. zahar pentru ars

mod de preparare

Se freaca zaharul cu ouale, se subtiaza cu laptele care a fiert cu vanilia. Separat se ard 200 gr. zahar, se imbraca forma cu zahar ars, se toarna compozitia in forma. Se pune sa fiarba la cuptor in baia de apa. Apa trebuie sa fie fierbinte, dar sa nu clocoteasca, pentru ca se fac basici in crema. Crema este fiarta atunci cind se desprinde de pe marginile formei. Se rastoarna rece Se serveste cu siropul pe care si-l lasa.
Incearca si Crema rece de cacao
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de zahar ars (rasturnata)" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Creme

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite