Creme

Crema sabaglione

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se separa albusurile de galbenusuri. Se pun galbenusurile cu zaharul si romul intr-o cratita pe foc potrivit. Se amesteca incontinuu cu o lingura de l

ingrediente

   6 oua
   250 gr. zahar
   1 pahar rom

mod de preparare

Se separa albusurile de galbenusuri. Se pun galbenusurile cu zaharul si romul intr-o cratita pe foc potrivit. Se amesteca incontinuu cu o lingura de lemn pina se ingroasa crema. Atunci se retrage de pe foc crema se se adauga cele 6 albusuri batute spuma. Se amesteca repede.
Se serveste in cupe
Incearca si Umplutura din branza de vaci pentru pasca si placinte
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema sabaglione" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Creme

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite