Desert cu jeleu de zmeura si frisca este o reteta de desert simpla si rezultatul este delicios.
Desert cu jeleu de zmeura si frisca este o reteta de desert simpla si rezultatul este delicios. Se pune intr-o cratita apa,zaharul si se amesteca pana se topeste zaharul.
Se adauga zmeura si gelatina si se amesteca continuu la foc mediu pana incepe sa fiarba (dar nu-l lasati sa fiarba).
Se da la rece ptr inchegare.
Se bate frisca (a mea era indulcita deja) tare.
Cand s-a intarit jeleul de zmeura,se taie cu forme de prajituri,eu am folosit o floare.
Se pun straturile, pentru frisca am folosit tot forma de prajitura.
Se orneaza cu zmeura.
Desert cu jeleu de zmeura si frisca se serveste dupa ce a stat cateva ore la rece.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsAm pregătit o rețetă rapidă si delicioasă de cartofi tip acordeon, la cuptor. Condimentul de cartofi de la Delikat le-a...
Cartofi noi, cu afumatura, la cuptorIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii