Desertul cu ricotta si struguri se prepara incredibil de usor, este foarte gustos si sanatos, si iti va potoli cu siguranta pofta de dulce. Ricotta parfumata cu miere completeaza perfect prospetimea strugurilor.
Se spala strugurii, se sterg usor si se taie fiecare boaba pe jumatate.
Intr un bol, se pun cateva boabe de struguri cu o lingurita de suc de lamaie si 2 linguri de miere.
Ricotta se amesteca cu restul de miere si suc de lamaie pana se obtine o crema fina.
Se iau doua cupe de desert, se aseaza strugurii, musli si crema de Ricotta in straturi.
Deasupra se pun boabele de struguri din bolul separat.
Desertul cu ricotta si struguri poate fi servit si la micul dejun.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii