Aceste jeleuri se prepara rapid si usor si sunt delicioase. Gasiti aceasta reteta de jeleu pe culinar.ro, alaturi de alte retete de dulciuri.
Se pune gelatina in apa rece cca 5 minute. Se cojesc 6 fasii de coaja de lamaie si portocala, care se pun intr-un vas cu 400 ml apa si zaharul. Se fierb la foc mic, pana se dizolva zaharul. Se ia vasul de pe foc, iar cojile se arunca. Se stoarce gelatina de apa si se amesteca in vas pana se dizolva. Se lasa apoi la racit. Se storc lamaile si portocalele pana se obtin cate 150 ml suc din fiecare. Se amesteca in vas. Se strecoara jeleul printr-o sita deasa si se toarna in pahare. Se pun la rece, timp de 4 ore, pentru a se intari.
Jeleul se serveste rece.
Alte retete de dulciuri:
Ciocolata de casa
Lapte de pasare
Pasca cu ciocolata
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseDin cauza de raceala in exces,a trebuit sa-mi fac de lucru si sa uit starea naspa pe care o am,plus ca trebuia sa execut...
Prajitura cu visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii