Se pune gelatina in apa rece cca 5 minute. Se cojesc 6 fasii de coaja de lamaie si portocala, care se pun intr-un vas cu 400 ml apa si zaharul. Se fierb la foc mic, pana se dizolva zaharul. Se ia vasul de pe foc, iar cojile se arunca. Se stoarce gelatina de apa si se amesteca in vas pana se dizolva. Se lasa apoi la racit. Se storc lamaile si portocalele pana se obtin cate 150 ml suc din fiecare. Se amesteca in vas. Se strecoara jeleul printr-o sita deasa si se toarna in pahare. Se pun la rece, timp de 4 ore, pentru a se intari.
Jeleul se serveste rece.
Alte retete de dulciuri:
Ciocolata de casa
Lapte de pasare
Pasca cu ciocolata
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe