Creme

Reteta Lapte de pasare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se pune la fiert laptele cu putin zahar si zaharul vanilat. Separat, se bat albusurile spuma, se adauga jumatate de zahar si se bat in continuare, pa

ingrediente

   6 oua
   1 l lapte
   200 gr zahar tos
   2 plicuri zahar vanilat

mod de preparare




Se pune la fiert laptele cu putin zahar si zaharul vanilat. Separat, se bat albusurile spuma, se adauga jumatate de zahar si se bat in continuare, pana se se intareste spuma. Se ia din spuma cu lingura cate un bulgaras si se pune la fiert in laptele clocotit. Se lasa la fiert cateva secunde, pe fiecare parte, apoi se scoate cu spumiera pe un platou. Dupa ce au fiert toti bulgarii de albus, se toarna laptele peste galbenusurile frecate in prealabil cu restul de zahar si se amesteca continuu pe foc, pana incepe sa se ingroase putin. Se toarna apoi peste bulgarasii de albus si se lasa la racit.
Se serveste rece.





Alte retete de dulciuri:





Ciocolata de casa Prajitura snikers Tiramisu
Incearca si Serbet de capsune
Daca ti-a placut reteta noastra "Lapte de pasare" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Creme

Recomandari pentru tine si casa ta

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.