Creme

Reteta Mousse au chocolat - crema

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Mousse au chocolat este o crema delicioasa usor de pregatit. Gasiti aceasta reteta pe culinar.ro, alaturi de multe alte retete de creme.

ingrediente

   150 gr ciocolata amaruie
   2 linguri coniac
   3 linguri expresso
   2 ou
   100 gr frisca
   2 plicuri zahar vanilat
   1 lingura zahar

mod de preparare

Mousse au chocolat este o crema delicioasa usor de pregatit. Pentru a prepara acest desert se toaca ciocolata si se topeste in bain-marie. Se adauga apoi coniacul si espresso-ul. Separat se bat galbenusurile cu zaharul vanilat. Albusurile se bat cu zahar. In compozitia de ciocolata se inglobeaza intai galbenusurile, apoi frisca batuta. Se inglobeaza la final albusul batut. Spuma de ciocolata se toarna in pahare si se lasa la frigider cca 3 ore.


Mousse au chocolat se serveste presarata cu un strat gros de cacao.




 

Incearca si Crema de zahar ars cu capsune
Daca ti-a placut reteta noastra "Mousse au chocolat - crema" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Creme

Recomandari pentru tine si casa ta

4.7L Digital HingedLid

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.