Creme

Reteta Sarlota cu ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Ouale de bat bine cu zaharul, apoi se adauga gelatina dizolvata in putin lapte si la final se toarna tot laptele. Se pune vasul pe foc mic, sa se ing

ingrediente

   5 oua
   250 gr zahar
   8 foi de gelatina
   260 mI lapte
   1 kg frisca
   100 gr ciocolata

mod de preparare




Ouale de bat bine cu zaharul, apoi se adauga gelatina dizolvata in putin lapte si la final se toarna tot laptele. Se pune vasul pe foc mic, sa se ingroase. Se ia apoi de pe foc si se amesteca cu ciocolata topita in lapte fierbinte. Se adauga jumatate din cantitatea de frisca si se toarna crema obtinuta intr-un vas udat cu apa, dupa care se pune la rece.
Se serveste ornata cu restul de cantitate de frisca.


Alte retete:





Ciocolata de casa


Prajitura snikers


Prajitura televizor
Incearca si Crema desert in cupe
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarlota cu ciocolata" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Creme

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.