Creme

Reteta Spuma de ciocolata cu cafea

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 20m 
Pica postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Spuma de ciocolata cu cafea este un desert rapid si delicios. Pentru aceasta reteta de spuma va trebuie 200 g ciocolata amaruie si 2 linguri lichior de cafea.

ingrediente

   200 g ciocolata amaruie
   2 linguri lichior de cafea
   3 oua foarte proaspete
   3 linguri cafea preparata
   3 linguri zahar pudra
   1 lingura unt.

mod de preparare

Spuma de ciocolata cu cafea este un desert rapid si delicios. Pentru aceasta reteta de spuma trebuie mai intai sa amestecati bine galbenusurile cu unt si o lingura cu zahar, pana se obtine o crema omogena. Se bat albusurile spuma cu zaharul ramas, adaugat treptat, pana se obtine o bezea lucioasa.





Intr-un vas, se pun lichiorul de cafea, cafeaua si ciocolata rupta in bucati. Se pune vasul pe baie de aburi si se amesteca pana cand se topeste ciocolata. Se da vasul deoparte si se incorporeaza crema cu galbenusuri, apoi bezeaua, amestecand usor. Spuma de ciocolata cu cafea obtinuta se toarna in cupe si se lasa la rece cel putin 3 ore inainte de a fi servita.


Spuma de ciocolata cu cafea poate fi decorata cu frunze de menta si ciocolata rasa.
Sursa acestei retete este blogul Truedelights.

Incearca si Crema la cesti
Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de ciocolata cu cafea" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Creme

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.