Se fierbe laptele si se varsa peste ciocolata rupta-n bucati mici. Se infuzeaza 3 minute, se amesteca cu telul pana devine o crema omogena si se lasa
Se fierbe laptele si se varsa peste ciocolata rupta-n bucati mici.
Se infuzeaza 3 minute, se amesteca cu telul pana devine o crema omogena si se lasa la racit.
Cand temperatura cremei ajunge la 30C, se incorporeaza frisca batuta si kirschul.
Pofta buna!
Reteta Spuma de ciocolata neagra a fost propusa de Anat pe forum culinar.ro
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryDaca va spun ca sunt minunate aceste briose, ma credeti? Poate este greu sa va dati seama din poze ca este asa cum zic eu,...
Desert briose cu coacaze, ciocolata si bezeaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii