Creme

Reteta Spuma de ciocolata neagra

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se fierbe laptele si se varsa peste ciocolata rupta-n bucati mici.
Se infuzeaza 3 minute, se amesteca cu telul pana devine o crema omogena si se lasa

ingrediente

   225 g de ciocolata cu 60 % cacao minimum
   80 g de lapte caldut
   20 g de kirsch pur
   300 g de smantana pentru frisca
   125 g de visine din visinata sau din lichior de visine (in reteta griottines Peureux)

mod de preparare

Se fierbe laptele si se varsa peste ciocolata rupta-n bucati mici.


Se infuzeaza 3 minute, se amesteca cu telul pana devine o crema omogena si se lasa la racit.


Cand temperatura cremei ajunge la 30C, se incorporeaza frisca batuta si kirschul.
Pofta buna!





Reteta Spuma de ciocolata neagra a fost propusa de Anat pe forum culinar.ro
Incearca si Crema bavariana (Bayerische Creme)
Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de ciocolata neagra" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Creme

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.