Creme

Reteta Umplutura din branza de vaci pentru pasca si placinte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Branza de vaci se trece prin sita. Se amesteca apoi cu zaharul, zaharul vanilat, smantana, untul, coaja rasa de lamaie si sare. Se adauga apoi pe ra

ingrediente

   1 kg branza de vaci
   300 gr zahar
   5-6 oua
   60 gr unt
   sare
   2 plicuri zahar vanilat
   stafide
   coaja de lamaie rasa
   3-4 linguri smantana
   4 linguri cu pesmet fin

mod de preparare

Branza de vaci se trece prin sita. Se amesteca apoi cu zaharul, zaharul vanilat, smantana, untul, coaja rasa de lamaie si sare. Se adauga apoi pe rand galbenusurile, stafidele, pesmetul si la sfarsit albusurile batute spuma tare. Se omogenizeaza bine crema apoi.
Crema se foloseste la pasca sau placinte.


Alte retete:





Papanasi fierti


Ciocolata de casa


Placinta cu mere
Incearca si Crema de cacao cu vanilie
Daca ti-a placut reteta noastra "Umplutura din branza de vaci pentru pasca si placinte" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Creme

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 50 %
599.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.