Glazuri, sosuri

Reteta Inimioare cu jeleu

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
1. Se freaca margarina cu o lingura din lemn. Se scurge apa care ramane in exces de la margarina. Ouale se bat ca pentru omleta si se amesteca apoi cu

ingrediente

   â€¢ 225 g margarina
   â€¢ 2 oua
   â€¢ 2 lingurite de sare
   â€¢ 200 g smantana
   â€¢ 1/2 plic praf de copt
   â€¢ faina cat cuprinde
   â€¢ 2 linguri de branza rasa
   â€¢ gelatina

mod de preparare

1. Se freaca margarina cu o lingura din lemn. Se scurge apa care ramane in exces de la margarina. Ouale se bat ca pentru omleta si se amesteca apoi cu margarina.


2. Se pun in amestec doua lingurite de sare si doua linguri de branza rasa. Se bate putin smantana si se amesteca in ea praful de copt. Se combina toate ingredientele si se pune faina cat cuprinde, pentru a iesi un aluat potrivit ca densitate (aluatul trebuie sa fie mai moale).


3. Ingredientele nu se framanta, ci se amesteca usor, avand grija ca aluatul sa nu devina foarte elastic.


4. Se intinde o foaie din jumatate din cantitatea de aluat; din aceasta se decupeaza inimioare cu ajutorul unor forme speciale. Restul de aluat se pune in sprit si se decoreaza conturul fiecarei inimioare decupate.


5. Se baga inimioarele la cuptor si se lasa pana se rumenesc. Se prepara gelatina urmand instructiunile de pe pachet si se toarna in mijlocul fiecarei inimioare.
Incearca si Sos de zahar ars
Daca ti-a placut reteta noastra "Inimioare cu jeleu" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Glazuri, sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.