Sos de caise

Se amesteca zaharul cu 200 ml apa si se lasa siropul obtinut la fiert cateva minute. Se trec prin sita caisele, iar piureul obtinut sau marmelada se

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr caise sau
  • 200 gr marmelada de caise
  • 150 gr zahar
  • 20 gr amidon
  • 1 plic zahar vanilat

Mod de preparare

Se amesteca zaharul cu 200 ml apa si se lasa siropul obtinut la fiert cateva minute. Se trec prin sita caisele, iar piureul obtinut sau marmelada se amesteca cu amidonul, siropul si zaharul vanilat, dupa care se mai lasa sa dea odata in clocot.


Se serveste la budinci.

Alte retete de dulciuri:

Tort diplomat Lapte de pasare Ciocolata de casa

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci