Sos de fructe

Se fierb fructele daca sunt crude, apoi se trec prin sita. Se amesteca cu zaharul, se adauga amidonul si se lasa la fiert, pe foc mic, pana dau odata

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr fructe crude sau din marmelada
  • 20 gr amidon
  • 200 gr zahar

Mod de preparare

Se fierb fructele daca sunt crude, apoi se trec prin sita. Se amesteca cu zaharul, se adauga amidonul si se lasa la fiert, pe foc mic, pana dau odata in clocot.


Se foloseste la servirea altor prajituri, gogosi sau creme. Alte retete de dulciuri:

Prajituri de Craciun Cornulete cu rahat Prajitura cu visine

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci