Coltunasii cu branza sau carne sunt foarte deliciosi. Pentru a prepara aceasta mancare, avem nevoie de cartofi, faina, drojdie, lapte si branza ssau carne.
Coltunasii cu branza sau carne sunt foarte deliciosi. Pentru a prepara aceasta mancare, avem nevoie de cartofi, faina, drojdie, lapte si branza ssau carne. Cartofii se pun la fiert in coaja, dupa care se curata si se dau prin masina de tocat. Se amesteca apoi cu faina, untul, drojdia muiata in lapte, oul si apa cat cuprinde. Aluatul obtinut se lasa la crescut. Separat, se prepara umplutura din branza sau carne. Se ia aluatul si se intinde o foaie, se taie apoi in patrate si pe fiecare patrat se pune cate o lingurita de umplutura. Se lipesc marginile in forma de triunghi si se introduc coltunasii la fiert, in apa fiarta cu sare. Cand sunt gata, se scurg, se asaza intr-un vas, se toarna peste ei unt topit si se amesteca usor, dupa care se adauga smantana si se pun la cuptor pentru 10-15 minute.
Se servesc calzi.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii