Intr-un castron se cerne faina si se amesteca cu praful de copt. Se adauga zaharul, romul,ouale,sarea si untul cubulete si se framanta cu mixerul pana
Intr-un castron se cerne faina si se amesteca cu praful de copt.
Se adauga zaharul, romul,ouale,sarea si untul cubulete si se framanta cu mixerul pana devine un aluat omogen.
Intre timp se pune uleiul la incalzit.
Pe plaseta tapetata cu faina se intinde o foaie de aluat groasa de cca 1 cm si se taie dupa preferinta(eu am facut patratele).
Se prajesc in uleiul incins pana se rumenesc si se lasa sa se scurga bine pe prosoape de hartie.
Gogoselele se tavalesc prin zahar pudra si se servesc cat sunt caldute.
Pofta buna!
Reteta Gogosele cu rom a fost propusa de raducristina pe forum culinar.ro
Alte retete de gogosi aici:
Gogosi Marbella ,
Gogosi carnaval ,
Gogosi cu susan si miere .

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii